• Registrácia

Ekonomické správy

ForexMart vám prináša najnovšie ekonomické spravodajstvo. Informácie o aktuálnom dianí na finančnom trhu, o finančných ukazovateľoch, oznámenia o politike centrálnych bánk a ďalšie dôležité správy, ktoré môžu mať vplyv na celé odvetvie.

Upozornenie:  Tieto informácie poskytujeme retailovým a profesionálnym klientom ako súčasť marketingovej komunikácie. Neobsahujú investičné poradenstvo, investičné odporúčania, ponuku ani výzvu na vykonanie transakcie alebo použitie stratégie na finančných nástrojoch a ani by sa tak nemalo s nimi zaobchádzať. Minulá výkonnosť nie je zárukou ani predikciou budúceho výkonu.

Americké regulační orgány prověří věrnostní programy leteckých společností kvůli klamavým praktikám

Mon Apr 15, 2024
watermark Economic news

Americké ministerstvo dopravy a Úřad pro finanční ochranu spotřebitelů budou 9. května na veřejném slyšení vyšetřovat věrnostní programy leteckých společností. Zástupci odvětví budou společnosti Allegiant Air a Breeze Airways. Kontrola je důsledkem obav z možných klamavých praktik ve věrnostních programech. Tato iniciativa je v souladu se zvýšeným dohledem amerických regulačních orgánů nad leteckým průmyslem. V prosinci začalo ministerstvo dopravy prověřovat věrnostní programy velkých leteckých společností a v březnu zahájilo přezkum postupů deseti největších amerických dopravců při zpracování údajů o cestujících. Nadcházejícího slyšení se zúčastní regulační orgány, vedoucí pracovníci leteckých společností, obhájci spotřebitelů a bankovní úředníci. Věrnostní programy zahrnují kreditní karty leteckých společností a věrnostní členství.

Top Top